REMIND 3730

€121,00 Excl. btw
€146,41 Incl. btw
Artikelnummer: REMIND3730RG
Levertijd: 3 tot 4 weken

Ontwerp: Eugeni Quitlet
De Remind stoel doet met zijn zachte rondingen en organische vormen denken aan houten stoelen uit de late negentiende eeuw. Remind is een innovatieve stoel, waarin elk element is ontworpen om maximaal comfort en gezelligheid te bieden. Hij is geschikt voor zowel binnen- als buitenruimtes en stapelbaar tot 8 stuks. Verder is de stoel licht in gewicht, glasvezelversterkt, UV bestendig en praktisch in gebruik.

Alle Pedrali producten die zijn gemaakt van dit nieuwe duurzame materiaal delen een karakteristieke grijze tint. Een neutrale kleur die is gekozen om eventuele onvolkomenheden, die typisch zijn voor gerecyclede materialen, te egaliseren en te verbergen. Op deze manier blijft de stoel een mooie uitstraling houden.

Materiaal
De Remind 3730-RG eco is volledig gemaakt van gerecycled plastic materiaal. Dit specifieke product is alleen leverbaar in karakteristiek grijs. Daarnaast bestaat het model voor 50% gemaakt van PCR (post-consumer recycled) kunststof en voor 50% uit industrieel plastic afval materiaal. Dit maakt de stoel ontzettend duurzaam.
Pedrali stoelen zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen en worden onderworpen aan verschillende weersomstandigheden om te bewijzen dat ze langdurige blootstelling aan licht en temperatuur zonder nadelige gevolgen kunnen weerstaan. Door een antistatische afwerking zijn de producten gemakkelijk schoon te maken, goed te onderhouden, te ontsmetten en desinfecteren.

Kortom de Remind 3730 is een duurzaame stoel gemaakt van gerecycled plastic materiaal met een karakteristieke grijze look.

Specificaties:

Hoogte 81 cm
Zithoogte 46 cm
Breedte 49 cm
Diepte 52 cm
Gewicht 4 kg
Materiaal zitting Gerecycled kunststof
Materiaal frame Gerecycled kunststof
Soort frame 4-poot
Stapelbaar 8 stuks
Circulariteit Bestaat uit gerecycled materiaal
Kunststof soort Polypropyleen - PPL
0 sterren op basis van 0 beoordelingen