Preventiescherm Plexiglas Vrijstaand op bureautafel

€64,50 Excl. btw
Artikelnummer: EXPCOPS.----
Levertijd: Levertijd 1 tot 2 weken

Preventiescherm Plexiglas

Vrijstaand preventiescherm op bureautafel. Beschermende maatregelen tegen virussen, zoals het coronavirus, een oplossing voor de nieuwe 1,5 meter economie op kantoor.
Beschermende maatregelen tegen virussen, zoals het coronavirus, kunnen onmisbaar zijn om uw werk op een veilige manier te kunnen doen. De plaatsing van een anti-coronascherm op een balie is een effectief middel om klanten en medewerkers te beschermen. Het kuchschot / preventiescherm bestaat uit een doorzichtige kunststof plaat die tussen de mensen staat. Communicatie is wel mogelijk en u voorkomt er de verspreiding van ziektes mee. Multi Meubel levert anti-corona kuchschermen in diverse maten, met of zonder bedrukking.

Deze 100% transparante spatschermen, ook wel spuugschermen genoemd, zijn gemaakt van helder acrylaat XT plexiglas en leverbaar in 8 verschillende maten. Heeft u een grotere afname, andere afmeting of met bedrukking nodig? Neem dan contact met ons op.

Het anti corona scherm is vrijstaand en staat zeer stabiel op 2 voeten die u makkelijk in het afschermwand schuift. Een doorgeefsleuf (een uitsparing van 22 x 12,5 cm) aan de onderzijde is optioneel en kosteloos. De afmeting van deze uitsparing is tevens kosteloos te wijzigen.

DOOR DE GROTE VRAAG KAN DE LEVERTIJD LANGER ZIJN, VOOR LEVERTIJD INFORMATIE MAIL NAAR [email protected]

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen