BIEGERT & FUNK QLOCKTWO CLASSIC KLOK

€1.195,00 Excl. btw

De Qlocktwo Classic Klok van Marco Biegert en Andreas Funk is een adembenemend mooie klok waarbij de tijd in woorden wordt weergegeven op het display. Nadat de Qlocktwo eenmaal opgemerkt is lijkt het onmogelijk om het oog er van af te houden. De weergave van de tijd verandert iedere vijf minuten terwijl de tussenliggende minuten met kleine lichtpuntjes op de hoeken worden aangegeven. Qlocktwo Klok zoekt zelf verbinding met de atoomklok in Frankfurt waardoor u er continu van uit kunt gaan dat de aangegeven tijd exact de juiste is. 

De frontplaat van acryl is standaard leverbaar in diverse kleuren. Daarnaast is een frontplaat in RVS tegen een meerprijs mogelijk welke verkrijgbaar is in 4 matte kleuren, rood, wit, zwart en RVS. Deze variant kunt u vinden onder Qlocktwo Classic RVS Klok. Helemaal speciaal zijn de Creator's Editions in roest, goud en Raw Iron: Qlocktwo Classic Roest, Qlocktwo Classic Goud en Qlocktwo Classic Raw Iron.

Doordat de frontplaten magnetisch vast zitten en dus afneembaar zijn kan de klok naar wens voorzien worden van een front in een andere kleur. Losse frontplaten zijn afzonderlijk leverbaar. De Qlocktwo klok wordt standaard geleverd met montagemateriaal voor aan de wand, en met transparante klosjes die het mogelijk maken de klok op een tafel of meubel te plaatsen.

Qlocktwo Klok Classic


✓ Uniek design
✓ In vele opties verkrijgbaar
✓ Tijdloos ontwerp
✓ Verrassend materiaal

Materiaal Kunststof
Designer Marco Biegert & Andreas Funk
Garantie 2 jaar
Merk Biegert & Funk
Diepte / Lengte 2
Hoogte 45
Breedte 45
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen