Bureaustoel CYMO 155

€626,00 €539,00 Excl. btw
Artikelnummer: LOFCYMO155.----
Levertijd: Levertijd 1 tot 2 weken

CYMO 155-BUREAUSTOEL: COMPACT ONTWORPEN

Een betrouwbare begeleider voor elke dag scoort met innovatieve technologie: de CYMO 155-bureaustoel van LÖFFLER is zodanig ontworpen dat hij met sterke functies een hoog zitcomfort bereikt. Tegelijkertijd scoort hij met een aantrekkelijk design.

Het zitvlak is met een synchroon mechanisme met schuifzitting uitgerust. Samen met de geïntegreerde ERGO TOP®-technologie kan het beklede vlak daarom rondom bewogen worden. Het zitten voelt alsof u op een elastische bal plaatsneemt die tegelijkertijd een hoge zitstabiliteit garandeert. Daarbij kan de veerkracht zijdelings op het gebruiksgewicht van 45 tot 120 kg ingesteld worden. Een ander highlight is de individueel instelbare rug: de leuning kan 7-voudig in de hoogte versteld en in 5 verschillende posities vergrendeld worden. Met zijn uitstekende extra functies en de ergonomische gewelfde zitting is de CYMO 155-bureaustoel van LÖFFLER een heel geslaagde zitmogelijkheid op kantoor.

De ERGO TOP®-Technologie van LÖFFLER vormt de technische voorwaarde voor ons ergonomieconcept 'bewegend zitten', waarbij verschillende ergonomische denkrichting op ideale wijze met elkaar gecombineerd worden. Het gaat daarbij om een beweeglijk zitvlak dat het actieve zitten ondersteunt. ERGO TOP® maakt een maximale speelruimte voor beweging mogelijk en bevordert dat net zoals een gymnastiekbal met biomechanisch geoptimaliseerde bewegingsprocessen. Zo ondersteunt ERGO TOP® ons doel dat na verloop van tijd steeds meer mensen afscheid nemen van hun starre zitten - omwille van hun gezondheid.

De stoel is gestoffeerd in een zwarte projectstof en is meestal uit voorraad leverbaar.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen